Nå litt større

Vi har mottatt mange lovord for vårt nye konsept. God idè, flott design og tidsriktig funksjonalitet.

Samtidig har vi ved visning fått tilbakemeldinger om at bordet bør ha plass til flere deltagere. Derfor har vi nå økt vår standard størrelse til 7 personer med godt armsleng. Sjekk Data for nøyaktige mål.

LLB – Telenor Arena

Vi tok med oss Avenue 5 på LLB-messe på Telenor Arena denne uken, og prototypen står der frem til fredag 03. mars.

Du finner oss på stand sammen med Videoutstyr, kom innom for en demovisning!

Dersom du ikke er tilstede tar vi nå imot bookinger til demovisning.

Første serieproduksjon er igang!

Her i Leteng har vi jobbet oss gjennom vinterferien, og Avenue5 har vært og flottet seg hos fotografen. Første serieproduksjon er i gang, og den komplette møteromsløsningen kan være leveringsklar i løpet av 14 dager.

Vi har derfor et eksklusivt tilbud tilgjengelig for mottakere av vårt nyhetsbrev.

Vi er på jakt etter referansesaker og hvis dette frister gir vi deg avslag i prisen! Dette innebærer litt informasjon fra deg og at vi kan ta litt bilder av Avenue5 implementert i dine lokaler – Det er alt.

Har du ikke helt bestemt deg enda? Ikke noe problem, vi tar nå imot bookinger til demovisninger av møteromsløsningen slik at du får tatt en titt.

Etter ønske fra publikum er størrelsen til Avenue5 også blitt oppgradert, og det er nå plass til 7 personer rundt bordet – like effektivt
Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Det nyeste av teknologi

Avenue 5 er et komplett møterom da skjerm, nettverk og samhandlingsteknologi er innebygget i bordet. Alt du trenger å gjøre er å koble til strøm og nettverk og vips – du er klar for ditt første møte.

Bunnteknologien er levert av Kramer Via – Campus. Her kan du installere alt av tilgjengelig programvare og samhandle via disse.

Det betyr at alle deltagere kan redigere det samme Word-dokumentet eller CAD-tegning via sin egen maskin, nettbrett eller telefon – uavhengig av operativsystem.

I tillegg har Via – campus innebygget muligheter for fildeling, videokonferanse, whiteboard pluss mange flere funksjoner.
For en bedrift er det gode økonomiske muligheter ved Avenue5. Møterommet er enkelt å montere og installere – i motsetning til det tradisjonelle møterommet der du vil trenge arkitekt, AV-teknikker, IT-teknikker og elektriker.

Veien mot det perfekte møterommet

Avenue5-prototypen ferdigutvikles i disse dager. Eggs Design er hyret inn for industridesignen, Bosvik AS i Risør til produksjon, mens vi i Leteng AS jobber med å finpusse teknikken. Målet er enkelt, å lage det perfekte møterommet som tilfredsstiller brukerens behov.