Produktinfo

Avenue5 er satt sammen av kompleks teknologi for å gi enkel bruk og nyttige funksjoner. Som hovedmotor benyttes VIA fra Kramer Electronics.


Glem forstyrrende kabler og adaptere. Koble deg til trådløst og sikkert med enheten du har med deg (BYOD). Du kan benytte mobile enheter som smarttelefon, nettbrett, bærbar pc eller mac for tilkobling og visning. Windows, iOS og Android er alle velkomne.
Et unikt kontrollpanel med touchskjerm gjør det enkelt for deg, trykk en gang for å starte møtet.

All tilkobling er enkel enten om man vil være trådløs eller tilkoblet med kabel. For gjester og besøkende står det en trestegs brukerveiledning på skjermen.
Videokonferanse

Avenue5 er utstyrt med mikrofon, høyttalere og kamera for videokonferanse. Alle web baserte tjenester som Skype, Cisco klient, Acano, Pexip etc. integreres etter ønske ved installasjon.

Med VIApad kobles du til skjerm ved hjelp av en enkelt touch.

Med unik teknologi fra Kramer Electronics og VIA kan man streame å vise video i full HD uten lugging og opphold. Dette både trådløst og via kabel.

Møtets deltagere kan vise sitt innhold samtidig på skjermen som igjen kan vises over videokonferanse til andre lokasjoner. Funksjon for samskriving og fildeling gir mulighet for og samtidig arbeide i det samme dokumentet for samtlige deltagere og i etterkant enkelt dele det utarbeidede dokumentet. Slik blir møtene både engasjerende, kreative og effektive.
Med enkel whiteboardfunksjonalitet kan man med egne enheter tegne å skrive som eget dokument eller som et lag over andre dokumenter.
Avenue5 er utstyrt med hele åtte strømuttak lett tilgjengelig fra alle kanter – men skjult under bordet. Sammen med en veldesignet hylle for plassering av adaptere og ladere gis en renere arbeidsflate uten kabelrot og kaffesøl.
Avenue5 møtebord er uavhengig av rommets vegger og plasseres like godt i åpne landskap som i dedikerte møterom. Glassvegger er ingen hindring.

Skal bedriften flytte? Ta med deg møterommet.

Møtebordet leveres til montør i enkle moduler og settes raskt sammen til et fungerende møterom.

Strømtilførsel og et nettverkspunkt er det eneste som behøves.
For at Avenue5 skal være et velkomment og naturlig møtested vil firmaets hovedfarge (Logofarge) legges inn i skjermkonsollens midtstripe og firmaets logo brukes som bakgrunn på velkomstskjermen.

Andre fargetilpasninger er ikke standard men kan selvfølgelig utføres på bestilling.
Systemet leveres med 2 års full garanti. Software oppdateringer er omkostningsfritt i dette tidsrommet. Leverandør vil tilby en fast serviceavtale som omfatter utrykning, service og vedlikehold.